Varför spela på RTP Slots?

Om du tycker om att spela på casino och slots så är du säkerligen intresserad av att vinna också. Det är alltid kul att spela men om chansen att vinna stort är överhängande så tar det spelandet till en ny nivå. Därför rekommenderar vi att du spelar på slots med en hög RTP.

Varför spela på RTP Slots? Du kan exempelvis tjäna mer pengar!

Vad betyder RTP?

Varför spela på RTP Slots? RTP står för Return to player och kan närmast översättas som “återbetalningsprocent”. En spelmaskin som har en hög RTP har också en hög återbetalningsprocent till den som sitter och spelar. Om en maskin har en RTP på 99 % så betyder det att 99 % av insatsen betalas tillbaka.

Alla slots är per definition “RTP Slots” då alla har ett inbyggt värde som berättar hur mycket som ska betalas tillbaka till spelaren. Genom att spela på spel som har en hög RTP kan du vara säker på att du alltid har en god chans att ta hem en vinst eller två.

Spela med hög RTP

Det finns ett par spel på marknaden som har blivit populära för att de just har en hög RTP. Två av de mest omtalade spelen är Goblin’s Cave Slot och Ugga Bugga Slot från den välkända spelutvecklaren Playtech. Goblin’s Cave Slot har en rejäl RTP på 99,3 % men Ugga Bugga Slot är endast snäppet sämre med en RTP på 99,1 %.

Fler spel med hög RTP

Trots att Playtech har ett par av de spel med högst RTP så pallrar sig faktiskt några av markadens giganter också i på listan. Blood Suckers Slot från den mycket populära utvecklaren NetEnt har en RTP på 97,6 % och bjuder dessutom på en bra spelupplevelse med färgglad design. Big Bad Wolf Slot från Quickspin är också ett spel med hög RTP (97,35 %) värd att kolla in.